Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Prijatelji organizacije

INTRAX

Vodeća sponzorska organizacija sa sedištem u San Francisku, SAD naš je višedecenijski partner. Sa Intraxom imamo ekskluzivnu saradnju na teritoriji Srbije.

Columbus Travel and Consulting

Naša partnerska organizacija sa sedištem u Banjaluci, BiH. Partnerstvo koje traje više od 10 godina. Godinama unazad imaju najbolju prolaznost na viziranju što mnogo govori o visokom kriterijumu koji su postavili kao organizacija sa sjajnom reputacijom 

US JIM

Organizacija sa sedištem u Mostaru, BiH koja se bavi programima kulturne razmene od 2013. godine. Spada u Top 3 organizacije za kulturnu razmenu na teritoriji BiH po broju studenata, sa tendencijom da postanu agencija sa najvećim brojem studenata u BiH.

Atic +

Vodeća organizacija na teritoriji Crne Gore koja je prepoznata među studentima kao najpouzdanija i organizacija preko koje najveći broj studenata iz Crne Gore učestvuje na programima kulturne razmene.

Intrax Macedonia

Ekskluzivni partner Intraxa na teritoriji Severne Makedonije, a i naš višegodišnji partner.

Victoria Language School

Organizacija sa sedištem u Modeni, Italija koja se pretežno bavi obrazovnim programima.

Edmonds Community College

Edmonds Community College sprovodi internacionalni srednjoškolski program od 1993. godine. Nalazi se 24km od Sijetla, velikog kulturnog i poslovnog centra.

Sunčana vura

Organizacija sa sedištem u Zagrebu koja posluje kao turistička agencija i pored programa kulturne razmene bavi se prodajom avio karata, rezervacijom hotela kao i raznim drugim obrazovnim programima.