Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Andrijana Kojanić – Cook I @ Sunriver Resort (Sunriver, OR)

Ukupna ocena:
5

Sunriver, OR

Mesto je jako prijatno i mirno. Ovo je pravo mesto za sve one koji vole prirodu, šumu, mir, zelenilo. Nema noćnog života, mesto je uglavnom predviđeno porodicama. Smeštaj koji je namenjen studentima je odličan, ima sve što je potrebno i na nedeljnom nivou nije skupo. Svaki student dobija bicikl po dolasku i njime ide na posao. Moj smeštaj je bio blizu posla i ‘centra’ Sunrivera, ali nisu svi studenti smešteni na istom mestu. Noću nema ulične rasvete, te je potrebno kod sebe imati neki vid osvetljenja. Bez obzira na dnevnu temperaturu, noći su veoma hladne, kao i jutra, pa su potrebne jakne, a često i rukavice i kapa. Komšije su jeleni, koji se često mogu videti, ali brzo se svi naviknu 🙂 Nema mnogo prodavnica za kupovinu, za to se ide u obližnji grad Bend, koji je udaljen 20-30 minuta vožnje automobilom.

Sunriver Resort – Cook I

Poslodavac je korektan. Moje radno mesto je bilo odlično, ekipa divna i za sve smo mogli da se dogovorimo. Bilo je rada ali i dosta druženja na poslu. Pozicija Cook I je super, svima bih preporučila, čak i onima bez iskustva u kuhinji, jer se sve može naučiti za maksimum 5 dana. Ostatak radnog kolektiva ima razumevanja za studente.

Ayusa

Sve preporuke za agenciju. Tokom programa nisam imala potrebe da stupim u kontakt sa njima, ali pre programa, odnosno tokom pripreme za odlazak, uvek su bili ažurni i odgovarali u najkraćem roku na sva moja pitanja. Izlažu sve opcije za odabir poslodavca i mesta, zaista se trude da izaberete najbolju opciju. Velike pohvale za Olgu i Srđu za posvećenost i rad! Najbolja agencija!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno