Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Biljena Cimeša – Kasir @ Stop and Shop (Martha’s Vineyard , MA)

Ukupna ocena:
5

Edgartown (Martha’s Vineyard)

Martini Vinogradi je malo ostrvo nedaleko od Bostona. Poznata je po svojim dugim i peščanim plažama, kao i kućama koje stilski podsećaju na kućice za lutke. Ostrvo predstavlja pravu atrakciju, s toga je preko leta puno turista. Jedno je od najskupljih i najbezbednijih mesta u Americi. Na ostrvu postoji puno manifestacija i dešavanja i stvarno nikada nije dosadno. Obiluje restoranima, prodavnicama i svime što jedno turističko mesto treba da poseduje.

Stop and Shop – Cashier

Po mom mišljenju ova kompanija ima najbolje ponude na ostrvu. Karakteristika za Stop and Shop jeste vrlo dobar hausing. Kuće su sve vrlo dobro opremljene i vrlo jeftine u odnosu na druge na ovom ostrvu. Satnica takodje je visoka za ove pozicije. Dosta pozicija u ovoj prodavnici je “izmisljeno” i s obzirom na to na dosta pozicija je vrlo lako raditi i ne iziskuju fizički napor. Menadzment je takodje vrlo korektan, uvek izlaze u susret.

Ayusa
Od trenutka poletanja iz Beograda do samog kraja putovanja apsolutno ni jedan problem nisam imala oko organizacije. Ljudi iz agencije su uvek bili azurni i bili od pomoći uvek kad je trebalo.

Intrax (sponzor)

Sponzorska agencija mi nije bila potrebna na ovom putovanju u smislu da nisam imala nikakav problem i da smo samo obavljali redovan mesečni check out.

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno