SKRAĆENO RADNO VREME (1.6.-1.9.)
10h-15h

Jana Stefanović – Sales associate @ GoCar Tours (San Francisco, CA)

Ukupna ocena:
5

San Francisco, CA

Teško je opisati San Francisko jer se uvek zaglaviš u emocijama koje prema njemu osećaš. Iskustvo počinje u Market Street-u, najluđoj ulici koju čovek može da zamisli, gde pravila beskućnika i zakon krađe vladaju. Pomeranjem par koraka dalje na sever, od prljavog Downtown-a, grad se pretvara u boje, boje u mirise, mirisi u pesme, pesme u osmehe. Preko Financial District-a i Russian Hill-a, koraci vode do North Beach-a, gde smo drugari i ja živeli. San Francisko je grad u kom je temperatura konstantna, kao i nivo zabave koji svakodnevno možeš da doživiš. Često se naziva “svačijim gradom“ zbog svoje lepote, kulturnih atrakcija, različitih zajednica i kuhinje svetske klase. To je mesto u kojem si, među skoro 900 000 građana, prihvaćen i ne osečaš se kao stranac. Može se reći da ne ispunjava samo onoliko koliko u njemu trošiš – ispunjava mnogo više od toga.

GoCar Tours – Sales associate

GoCar kompanija je San Francisco u malom – gomila različitih, neorganizovanih ljudi, sa ludom idejom za posao i još luđim načinima za sprovođenje te ideje, sastavljenih na jednom mestu i voljnih da iz svega i svih izvuku najbolje moguće. Šalu na stranu, poslodavci komanije u kojoj sam radila nisu najidelaniji poslodavci koje čovek može poželeti, kao što im ni biznis nije u najvećem cvetanju, ali prema meni su u svakoj situaciji bili korektni i ne bih imala za šta da se žalim. Kompromis je ključ.

AYUSA

AYUSA je agencija koja ima sve potrebno oruđe za saradnju sa Intrax-om, a AYUSA i Intrax imaju sve neophodno za ostvarivanje naših ciljeva kada je u pitanju Work and travel program. U AYUSA-i sam naletela na jako dobre ljude, koji nisu tu samo da odrade svoj posao i pošalju nas u Ameriku – oni nam daju podršku i motivaciju da odemo i upoznamo nešto novo (posebno želim da pomenem Olgu koja se smrzla i radovala sa nama na viziranju i Miru koja je uvek tu za sve). Hvala, ljudi!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno