Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Lana Ostojic – Front of the house @ Samoset resort on the ocean (Rockport, ME)

Ukupna ocena:
5

Rockport, ME

Rockport je jako mali grad u Maine-u u kome se skoro svuda može stići peške. Nalazi se na otprilike sat i po do dva sata od Portlanda koji je najbliži veci grad. Mesto je prelepo, sve je u americkom fazonu, ima mnogo malih prodavnica sa suvenirima i na samoj je obali. Taksi po Rockland-u kosta 10$ gde god da idete. Ima dosta slatkih plaža koje su na nekih 15ak minuta voznje od grada i gde uvek mozete otići da se suncate na plazi. Maine je generalno prelep, jako cene prirodu koju imaju i sve odrzavaju u najboljem redu.

Samoset resort on the ocean – Front of the house

Radila sam u Samoset resort-u u Rockland, Maine. Tamo sam radila u restoranu u okviru hotela, najviše kao host, server assistant, room service i banquet server… Nisam imala drugi posao, ali sam u avgustu i septembru dobila mnogo sati u overtime-u sto mi je u velikoj meri povećalo zaradu. Moje celokupno iskustvo je prelepo, svakome bih preporučila da ide na program kao i konkretno u Samoset, jer stvarno dobijete mnogo prilika i uvek o svemu mozete da porazgovarate sa menadzerima. Jedina mana koju bih navela je to da je kuća u kojoj sam ja bila smeštena bila malo dalje, na nekih 40min peske i poprilično je bila stara…. ali nakon 4 meseca i tu kuću sam zavolela kao da sam ceo život živela tamo. Upoznala sam mnogo fenomenalnih ljudi sa kojima sam svakodnevno kontaktu i sa kojima planiram da se vratim u istu kompaniju.

Ayusa

Olga i Srdja su uvek bili tu da odgovore na bilo koje pitanje i da pomognu oko izbora kompanije… Sto se tiče Intrax-a, ja sam imala želju da produžim radni deo programa za 10 dana i čim sam ih pozvala oni su se javili, rekli mi sta treba da im pošaljem i pomogli mi da sve završim u najbrzem roku.

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno