Lazar Nakic – Housekeeping @ Margaritaville lake resort (Montgomery, TX)

Ukupna ocena:
5

Montgomery, TX

Sto se tice lokacije bili smo u rizortu dobra pogodnost je sto smo bili smesteni na svega 3 minuta hoda od hotela, to je kao manje naselje, ima taj hotel nalazi se pored jezera ima svoj bazen, golf terene i okolo su privatne kuce, super za nekog voli prirodu,takodje je super sto se tice zarade jer uglavnom nema gde da se trose pare, najblizi market je na nekih 8-10 minuta kolima. Olwksavajuca okolnost je sto kompanija organizuje svakog ponedeljka i srede u 12h prevoz do marketa i nazad. Isto tako sto se tice SSN-a oni voze do tog centra.
Sto se tice odlaska na bazen ove godine kompanija nije dozvoljavala ali s obzirom na to da uvek ima neko od studenata da radi na prijemu moze se otici.
Teretana je takodje u sklopu rizorta samo odete na recepciju kazete da ste radnik i oni daju narukvicu za teretanu. Ne znam sta bih jos dodao ako nekog zanima jos neka informacija javite se nekom u ayusi mogu vam dati moj kontakt pa mozete pitati sta god vas zanima.

Margaritaville lake resort – Housekeeping

Sto se tice posla u housekeepingu jako tezak posao ali isto tako ne morate traziti drugi posao jer uglavnom ima dosta posla i radi se dosta prekovremeno. Ja sam licno negde u proseku radio po 65h na nedeljnom nivou.

AYUSA

Ja sam jedan od retkih slucaja jer imam pauzu od 5 godina izmedju srednje skole i faksa. Sto moze biti problem. Pre nego sto sam se prijavio u Ayusi javio sam se u neku drugu agenciju gde su oni bili u fazonu ne mozete se prijaviti kod nas.
Onda sam se javio kod njih Olga je bila najiskrenija i otvoreno ni rekla da ne moze nista da mi garantuje i da su sanse 50/50 i na meni je da odlucim. Naravno prijavio sam se i sve je proteklo super.

Tako da sve pohvale!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Neutralno

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Neutralno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno