SKRAĆENO RADNO VREME (1.6.-1.9.)
10h-15h

Marija Stanojević – Server @ Ocean Edge Golf Club and Resort (Brewster, Cape Cod, MA)

Ukupna ocena:
5

Brewster, Cape Cod, MA

Cape Cod je mirno mesto sa prelepim prirodnim okruženjem, mnoštvom parkova i brojim biciklističkim stazama. Masačusets je država sa visokim životnim standardom, pa je su i u na Cape-u ljudi obrazovani, pristojni i ljubazni. Sadržaja nema puno, ali u slučaju da neko poželi neku vrstu razonode, tu su Provistaun i Boston (oba na 2h od Brustera).

Ocean Edge Golf Club and Resort – Server

Posao sam radila kao server u Beach Baru. Kao što je i rečeno, sezona je počela sporo, ali kada su godišnji odmori i raspusti počeli, bila je velika gužva i bilo je dosta posla (ali i zarade). Na plaži je fizički teško raditi, zbog toplote, peska i kamenčića, ali nije neizdrživo, pogotovo uz dobar tim – što servera i bartendera, što nasmejanih beach attendent-a.
Poslodavac je striktan u pogledu pravila koja su u samom startu postavljena, pa se njihovo kršenje sankcioniše.
Ja nisam imala nikakavih problema, imala sam sve sate koji su ugovorom predviđeni i vrlo sposobnu menadžerku koja je insistirala na timskom radu i bila otvorena za saradnju.

AYUSA

Tim Ayuse iz Novog Sada mi je bio na raspolaganju za sva pitanja, čak i ona sa manje smisla. Nikola i Sara su tokom čitavog procesa bili dobronamerni, iskreni i ažurni. Ayusa ima vrlo dobru organizaciju koja je (verujem) stečena dugogodišnjim radom.
Intrax je takođe bio “very responsive”. Ali nikako nemojte zaboraviti da odradite Monthly check-in, jer zaista postoji mogućnost isključivanja sa programa (u mom slučaju – zamalo). Svako treba da ucestvuje na work and travel programu.

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno