SKRAĆENO RADNO VREME (1.6.-1.9.)
10h-15h

Marija Terentić – Housekeeping @ Housekeeping homes (Sunriver, OR)

Ukupna ocena:
5

Sunriver, OR

Mesto je vrlo mirno. Za one koji su ljubitelji prirode, sume, zelenila, jezera…ovo je pravo mesto. Uglavnom turisti dolaze porodicno, pogotovo ljubitelji golfa, voznje bicikle, rekreacije. Uglavnom studenti se krecu biciklama u resortu. Smestaj koji se daje studentima je odlican, tu spadaju jako lepe kuce ili apartmani. Jedina mana ovog mesta je sto uvece ne postoji ulicno svetlo u resortu pa je izuzetno opasno voziti nocu zbog sumovitih puteva, a bez svog licnog svetla je gotovo nemoguce. Jutra su jako hladna kao i noci, tako da je potrebno imati i jakne, rukavice pa cak i kape ukoliko morate da se krecete u to vreme. Obliznji grad je Bend na nekih 30-40min voznje kolima u kom imate malo vise izbora za kupovinu i sve drugo.

Housekeeping homes – Housekeeping

Poslodavac je vrlo korektan. Uglavnom je sve vrlo dobro organizovano, svako radnog dana se dobije raspored gde radis i sa kim. Organizuju se razni rekreacioni dogadjaji za vreme radnog vremena kao i ruckovi.

Ayusa

Zaista imam sve pohvale za agenciju, pogotovo za Olgu i njen rad. Trude se oko svakog studenta. Izlaze u susret maksimalno i uvek se trude da odaberete najbolju opciju sto se tice mesta i poslova. Agencija je za svaku preporuku, cista 10!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno