Mihajlo Pantic – Restaurant support @ Liberty point (Philadelphia, PA)

Ukupna ocena:
5

Philadelphia, PA

Philadelphia, the city of brotherly love, fantastično mesto. Iako ovaj grad prati loš glas, ja lično nijedno loše iskustvo nisam imao, niti sam ikada bio u nekoj opasnosti.
Nudi gomilu aktivnosti, od kulturno-umetničkih manifestacija do velikih sportskih dogadjaja, Phila ima za svakoga po nešto. Ko god da se odluči da je poseti apsolutno mora da prisustvuje bar jednoj Phillies utakmici, vrlo zabavna stvar. Za jedan američki grad, Philu je vrlo lako obići bez automobila, imaju odličan bike sharing sistem koji sam koristio sve vreme dok sam bio tamo. Takodje nudi prelepe parkove i šetališta, pogotovo iza Muzeja umetnosti i poznatih Rokijevih stepenica.
Za kraj vredi pomenuti da je vreme putovanja od Philadelphia do New York-a oko sat i po vremena, a Philla-DC oko dva i po sata. Tako da to je to čini savršenom lokacijom za bilo koga ko želi da maksimalno iskoristi svoje vreme na programu.

Liberty point – Restaurant support

Ekstremno lak posao sam imao, jedini problem
(na početku) je bilo shvatanje kako se dograbiti više smena. Ne treba previše brinuti o tome zato što se lako uhoda posle dve/tri nedelje ali za dobijanje smena koje sam želeo, i koje su mi trebale, sam morao da razvijem dobar tajming i malo veću dozu upornosti. Kada su se sati rešili, sve je bilo manje više lagano posle toga.

Ayusa

Odlična komunikacija sa svima uključenima i vrlo jasna uputstva pri svakom koraku. Jasno je da je za naše uslove (u Srbiji) cena programa malo veća ali ste zato vodjeni za ruku kroz ceo proces, a i novac hoćete vratiti na kraju.

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno