SKRAĆENO RADNO VREME (1.6.-1.9.)
10h-15h

Stevan Lukić – Server @ Sprecher’s Restaurant & Pub (Wisconsin Dells, WI)

Ukupna ocena:
5

Wisconsin Dells, WI

Viskonsin Dels(Wisconsin Dells) je jedno malo turističko mesto u srcu države Viskonsin. Poznatiji je kao Aquapark center of the world. Ima dosta akvaparkova i stvarno je uživanje da slobodan dan provedete na jednom od njih. Postoji i mogućnost za zaposlene u Delsu da uzmu takozvani Dells employee card, košta oko 15 dolara i sa njim možete da koristite brojne pogodnosti, dosta popusta po restoranima, besplatne ulaznice za muzeje, čak i za neki akvapark koliko se sećam, jahanje konja u prirodi itd. Tako da se veoma isplati uzeti tu karticu jer je samo jahanje konja 15-ak dolara. Tu su još i noćni klubovi kojih iskreno nema puno, ali najpoznatiji je The Reef. Ako vam dosadi mesto ili ako ste već sve obišli možete otići do Čikaga koji je na 3 sata vožnje odatle, Milvokija na nepuna 2 sata, Mineapolisa isto 3 sata. Postoji voz koji je u centru Delsa koji ide do tamo, a možete se snaći i za prevoz jer stalno kače po Fejsbuk grupi da neko ide do nekog od tih gradova.

Sprecher’s Restaurant & Pub – Server

Sprechers restoran sam našao kada sam išao prvi put na program 2017. godine i počeo sam kao busser, to mi je bio drugi posao. Vratio sam se 2018. godine i radio celo leto kao server. Ako znate engleski nije nikakav problem da se napreduje do pozicije servera. Menadžeri su neverovatno prijatni i druželjubivi, toliko da smo čak izlazili u noćne klubove sa nekima od njih. Generalni menadžer je isto opušten, ali voli da vidi dobrog radnika. Sve u svemu sve preporuke.

AYUSA

Za Ayusu imam samo reči hvale, profesionalni i uvek korektni. Izaći će vam u susret šta god da vam je potrebno. Spremiće vas odlično za intervju u ambasadi za koji smatram da je ključni deo programa. Posebno bih pohvalio Olgu jer me je od same prijave na program prvi put 2016. godine vodila kroz program i pomagala kad god je to bilo potrebno. Naravno, cela ekipa je sjajna i nek samo nastave sa besprekornim radom!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno