Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Lana Macura – Sales associate @ Home Depot (Salt Lake City , UT)

Ukupna ocena:
5

Salt Lake City , UT

Veliki grad sa mnoštvom prilika, sjajnim ljudima i ne toliko bogatim noćnim životom 😁 Okolna priroda je fenomenalna, ali je sve mnogo lakše za organizaciju ukoliko dođete do automobila😁 Juta kao država je odlično pozicionirana ukoliko planirate obilazak dela Amerike kolima, na par sati vožnje su Yellowstone, Las Vegas, kao i Kalifornija i Arizona.

Home Depot – Sales associate

Nimalo težak posao, gde ćete upoznati mnogo ljudi, kako zaposlenih, tako i mušterija. Posao gde sa malo truda i minimalno znanja možete da pokažete svoj kvalitet 😁 Satnica (17.5$) je sasvim solidna u poređenju sa drugim poslovima u istom gradu. Meni je bilo interesantno jer nikada nisam radila (niti ću verovatno) u sličnom okruženju 😁 Jedina zamerka koju imam jesu smene koje su bile drugačije maltene svaki dan, što je teško za uklapanje sa drugim poslom, međutim nakon prvih par nedelja se može sve iskombinovati i menadžment dosta izlazi u susret, pogotovo kada se dokažete 🙂 Raspored se zna 3 nedelje unapred što je opet određena prednost. Ja sam radila na lumber departmanu, svaka preporuka jer uvek ima posla ukoliko ste voljni da radite, a ukoliko niste, niko vas neće opterećivati 😁 Overtime nije bio uobičajen za zaposlene ovog leta, međutim to zavisi od sezone do sezone. Kolektiv je bio sjajan, mnogo druželjubivih i predusretljivih ljudi. Ovaj posao bih preporučila svima koji žele da iskuse pravi američki život u većem gradu, da upoznaju svakodnevne aktivnosti i navike američke srednje klase. Takođe je sjajna prilika za ljude koji ne žele mnogo da rade ta 3,4 meseca, a opet bi dovoljno da zarade za sjajno putovanje na kraju programa!

Ayusa

Agencija je za svaku pohvalu, od početka vam se posvete, objasne sve do najsitnijih detalja i uvek su dostupni za savetovanje!

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno

Nalaženje dodatnog posla:

Lako

Mišljenje o kompaniji:

Pozitivno

Mišljenje o poziciji:

Pozitivno

Mišljenje o agenciji:

Pozitivno

Mišljenje o sponzoru:

Pozitivno