Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Bojana Jakovljevic-Shrives – Au Pair (Berkeley- San Francisco , CA)

Ukupna ocena:
5

Berkeley- San Francisco , CA

Sjajno iskustvo i divne uspomene sa porodicom. Odabrati Americku porodicu kao svoju host-porodicu i provesti dve godine sa njima, bila je najbolja odluka koju sam napravila. Naucila sam dosta o njihovoj zemlji, kulturi i obicajima, koji na moje veliko iznenadjenje uckljuciju mnogo vise od brze hrane i Coca Cole.

AuPairCare Academy

Zanimljivo iskustvo. Divna poznanstva sa drugim devojkama i momcima sa programa i uzbudljivi dani u NYC.

English as a Second Language. To je bila jedina opcija za Au Pair. Dve godine nakon programa sam diplomirala Socijalne i Psiholoske Nauke na Univerzitetu u Texsasu. – Berkeley University

Studirati na Engleskom jeziku bio je veliki izazov, ali i ogromno dostignuce za mene. U pocetku je bilo jako naporno i zahtevalo je dosta vremena. Ali nakon prvog semestra sve je postalo mnogo lakse i ja sam se sjajno uklopila. Stekla sam divna prijateljstva koja i dalje traju.

Najlepše iskustvo sa programa

Porodica u kojoj sam provela dve godine je bila veoma imucna i putovali smo dosta. Zimovanja smo provodili na planini Tahoe, a letovanja na razlicitim ostrvima drzave Hawaii. Pored godisnjih odmora porodica me je vodila da posetim Chicago, Buffalo-Niagara Falls i gomilu gradova u Kaliforniji (Santa Barbara, San Diego, San Jose i Santa Cruz).

Mišljenje o porodici:

Pozitivno

Mišljenje o bejbisitingu:

Pozitivno

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno