Neradni dani od 01.05. do 06.05.

Lepa Kovacevic – Au Pair (Santa Barbara, CA / Washington D.C.)

Ukupna ocena:
5

Santa Barbara, CA / Washington D.C.

Biti Au Pair devojka ima puno prednosti, ali cinjenica da sada pored svoje porodice u Srbiji imam jos dve u Americi je prosto neprocenljiva. Ziveti u fenomenalnim gradovima, provoditi vreme sa 3 divna i prepametna decaka igrajuci se i uciti zajedno, putovati, istrazivati nova mesta, degustirati hranu i sticati prijatelje iz svih krajeva sveta predstavlja jedno neverovatno iskustvo. Biti daleko od svoje porodice na duzi period moze biti tesko, ali kao Au Pair devojka ti postajes clan nove porodice koja te podrzava, uvek je tu za tebe i cini sve u njihovoj moci da se osecas kao kod kuce i da tvoja godina u Americi bude nezaboravna.

AuPairCare Academy

4 dana potpunog ludila 🙂 Raspored i tempo rada su poprilicno zahtevni, ali te u potpunosti pripreme za predstojecu godinu. Nauci se dosta o kulturi, razvoju dece, savlada se kurs Prve Pomoci i upoznaju se devojke iz svih krajeva sveta.

TESOL/TEFL/TESL Certificate Program – George Washington University

Samo reci hvale za George Washington Univerzitet. Potpuno drugaciji koncept nastave kao i sama dinamika casova i verovatno jedan od najboljih profesora sa kojim sam imala priliku da saradjujem.

Najlepše iskustvo sa programa

Nakon 2 godine boravka u Americi, obilaska 15 drzava ( California, Washington D.C., Nevada, Arizona, Virginia, Maryland, Hawaiii, Florida, New York, Pennsylvania, Delaware, West Virginia, North and South Carolina, New Jersy) i bezbroj divnih iskustava i dogadjaja, nemoguce je izdvojiti i opisati samo jedno. Postoji izreka koja kaze : „Bolje je videti nesto bar jednom, nego slusati o tome svaki dan“, i ja se u potpunosti slazem sa tim. Kao Au Pair devojka iskusila sam kako izgleda zivot u Americi, naucila puno o kulturi, istoriji, nacinu zivotu, edukacionom sistemu iz prve ruke, postala deo zajednice, upoznala puno ljudi, postala deo porodice, stekla prijatelje iz svih krajeva sveta i jedno neverovatno zivotno iskustvo.

Mišljenje o porodici:

Pozitivno

Mišljenje o bejbisitingu:

Pozitivno

Mišljenje o lokaciji:

Pozitivno